Tjaša Sivec

Tjaša Sivec, certif. praktik pedokinetike® z 1-2 letno prakso, ki jo nadgrajuje v Master klass programu.

 

 

Sem magistra poslovnih ved z dolgoletnimi izkušnjami dela s strankami tako na individualnem kot na poslovnem področju.    

Na kratko nekaj o meni: od malih nog se zelo rada gibam in v prostem času vedoželjno berem o razvoju otroka - človeka. 

Rojstvo otrok me je pripeljalo do utemeljiteljice in kreatorke pedokinetike®, Andreje Semolič. 

S postopnim več nivojskem učenju pedokinetike ob mentorici Andreji Semolič, o pomembnosti funkcionalnega gibanja v zgodnjem obdobju lahko vplivamo na otrokov funkcionalni življenjski razvoj. Da prirojeno veselje do gibanja ostane in se razvija naprej.  

Zgodnje izkušnje, ki se jih starši lahko naučijo nuditi otroku na učnih urah pedokinetike, vplivajo na gibalni razvoj in tudi ob učenju za dnevno nego dojenčka, se naučijo nuditi optimalno oporo in podajanje izkušenj preko dotika, stika in se v tem najzgodnejšem obdobju  dotaknemo vseh komponent razvoja otroka, ki mu pomaga, da lahko razvije tudi  samostojno odločanje, samostojna izbira, orientacija v prostoru in še veliko več.

Moje navdušenje nad izredno mentorico Andrejo Semolič in pedokinetiko je pri meni preskočilo na uvodni uri pedokinetike leta 2015 in dandanes prerastlo v poslanstvo. 

Verjamem, da se svet z Andrejo Semolič, njeno pedokinetiko® in vsako vključeno osebo, ki je v stiku z dojenčkom, otrokom spreminja v boljšo, pozitivnejšo verzijo sveta.  

Pri našem delu nas podpirajo