Terapevtska skupina za mamice

Terapevtska skupinaMaterinstvo prinaša mnoga vprašanja, strahove in negotovost. Sprašujemo se, ali zmoremo ustrezno poskrbeti za svojega dojenčka, s čim naj bi ga spodbujali, da bo zrasel v zadovoljnega in srečnega odraslega, kaj nas včasih pri tem zavira, kaj vse se nam ob tem prebuja in v nas vzbuja tesnobna občutja.

Čeprav smo si rekli, da bomo do svojega malčka ponovili le najboljše iz svojega otroštva, pa se nam zgodi, da ravnamo ravno obratno. »Nikoli ne bom taka kot moji starši,« nas prehiti, ne da bi vedeli kako hitro. Spoznamo, da je v nas nekaj, o čemer bi želeli poglobljeno razmišljati, govoriti, predelati in se s tem soočiti.

In temu je namenjena terapevtska skupina, ki bo potekala kot preplet predavanja, samorefleksije, vodenega pogovora in deljenja medsebojnih izkušenj. Skupina bo zaprtega tipa v osmih srečanjih, enkrat tedensko po 90 minut. Zaradi dogovora o zaupanju bo skupina omogočala varen in zaupen prostor samospoznavanja in lastne rasti.

Udeleženke bodo prepoznavale, kaj se jim v materinstvu in drugih odnosih dogaja, katera čutenja so v ozadju njihovega ravnanja, povezovale bodo svoje pretekle izkušnje s temami, o katerih bomo spregovorili v skupini in iskale nove načine, kako doživljati sebe v vlogi matere, partnerke in ženske.

 

Pridružite se nam!

Pišite nam na klepetalnica@igrivisvet.si ali nas pokličite na 040 818 122. Če se ne bomo oglasili na vaš klic, vas v najkrajšem možnem času pokličemo nazaj.

Začetek srečanj bo NOVEMBRA v prostorih Igrivega sveta.

Pri našem delu nas podpirajo